Разработка платного шаблона Joomla

Hinterland House

Hinterland House

 

Hinterland House

Arriving at Hinterland House is a startling experience. The sandy track winds through the sloping site and stops at a gravel clearing. A powerful rammed earth wall slices through the building and enables other elements to float. The site seems to flow through. There is no obvious entry. The house is deliberately illusive - it challenges expectations.

The building enables views of the site to be enjoyed and confronted - the seductive dam, modest scrub, bushfire scarred eucalypts and abundant wildlife. The design is a fragmented building with living, working and sleeping zones separated by glazed slots, links and open spaces.

Once inside, the excitement of the building and the site is revealed. Personal privacy is created without the use of barriers. Movement between zones provides a continual disconnection reinforced by changes in materials. The house requires a journey with minimal definition between the interior and exterior.

This house is provocative in its rejection of any easy gratification of the aesthetic – it beckons the occupants to think, observe and encounter the uniqueness of the Australian bush.