Разработка платного шаблона Joomla

Jonty House

Jonty House

 

Jonty House

Located in the Melbourne inner city, this rear addition to a simple cottage breaks out exuberantly from the confines of the historic structure.

Unseen from the heritage street frontage, the upper floor floats seamlessly and opens out to a concertina deck with panoramic city views. Privacy of neighbours is ensured by the use of screens formed from aluminium box sections. Enfolding the upper floor and, together with panels of white glass, these sections form an ephemeral band around the structure.

The aesthetic potential of metal layering is celebrated by creating varying widths, perforation and sizing. The resultant softness of interior illumination and blending of the structure with the sky provides a heightened sense of lightness and exhilaration. A staircase clad in Spectra Alucobond gleams and is a theatrical negative joint marking the transition from old to new.

A palette of contrasts is carefully crafted with stainless steel, timber and pale natural stone intersecting with dark grey Alpaca carpet, black terrazzo, concrete, bluestone and deep red corten steel. The pre-existing dark interior of the cottage has been retained for bedrooms – the journey through the building is towards the light of the new additions.